Kolumbijka uživa

Vergara (45) otkrila je jelovnik zbog kojeg ima zavidnu liniju

Foto: Instagram
Vergara (45) otkrila je jelovnik zbog kojeg ima zavidnu liniju
12.01.2018.
u 21:53
Kolumbijka se nakon kaloričnog obroka fotografirala u bikiniju i pokazala fanovima da nema 'viška'. Vergara je rekla kako nije htjela izaći na spoj s glumcem Manganiellom jer joj je bio previše seksi
Pogledaj originalni članak

Morat ću od ponedjeljka na dijetu jer sam pretjerala s nezdravom hranom, kaže glumica Sofia Vergara (45). Seksi Kolumbijka se na Bahamima odmara sa suprugom, glumcem Joem Manganiellom (41), a fanovima se pohvalila da jede samo kaloričnu hranu. 

- Joe i ja uživamo u posljednjim danima našeg godišnjeg odmora, pa se ne želim s ničim zamarati - rekla je zvijezda 'Moderne obitelji' koja je suprugu pozirala u bikiniju ispred njihova apartmana kojeg su nazvali 'Casa Chipi Chipi.'

- Čim te vidim, vruće mi je. Savršena si i ne trebaš smršaviti. Tvoj muž je pravi srečković - rekli su joj fanovi. Glumica je otkrila da jede rolice s cimetom, sireve, meso, džem i peciva, a njezina linija i dalje izgleda besprijekorno, prenosi 24sata.hr. 

- Trener mi je osmislio dijetu da ne izgubim zamamne obline. Jedem pet obroka dnevno, a svaki obrok sadrži pravilan omjer ugljikohidrata, proteina i masti. Odrekla sam se u potpunosti jedenja masne brze hrane, ali povremeno jedem sladoled i kolače - rekla je Vergara. 

Foto: Instagram

Sofia se uskoro mora vratiti snimanju humoristične serije 'Moderna obitelj'. Sa suprugom voli provoditi dane na plaži, a kaže kako uživaju u 'tropskom raju'. 

Vergara i glumac hrvatskog podrijetla su u braku od 2015., a zaručili su se u kući na Floridi gdje često odlaze na odmor. Kolumbijka je jednom ispričala kako na početku nije htjela biti u vezi s Manganiellom jer joj se nije dalo 'boriti' s njegovim obožavateljicama.

- Odbijala sam otići s Joeom na spoj. Mislila sam da sam prestara kako bi podnosila sve te žene koje pate za njim i žele biti u njegovoj blizini - objasnila je. Govorila je Manganiellu da je previše seksi za nju, a drago joj je što mu je kasnije ipak dala šansu. 

Sofia ima sina Manola Gonzaleza (25) iz dvogodišnjeg braka s Joeom Gonzalezom (40). Manolo često majku prati na filmskim događanjima. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.