Premijera

Velahavle i Skroz predstavili spot za pjesmu "Izgubi me"

Foto: Iz spota "Izgubi me"
Velahavle i Skroz predstavili spot za pjesmu "Izgubi me"
07.04.2015.
u 12:51
Grupa Velahavle u saradnji sa Adnanom Šaranom, frontmenom benda Skroz, sinoć je premijerno objavila novi spot za singl "Izgubi me".
Pogledaj originalni članak

"Izgubi me" je pjesma na kojoj sarajevski bendovi Velahavle i Skroz surađuju po prvi put. "Adnana Šarana smatramo za izuzetnog tekstopisca, a kako smo dugogodišnji prijatelji, suradnja se desila gotovo spontano", objasnili su članovi benda Velahavle. Spot je ujedno i redateljski prvijenac frontmena ovog sastava, Samira Hodovića, kome se, takođe po prvi put u ulozi redatelja, pridružio beogradski glumac Branislav Trifunović. Ovaj sarajevsko-beogradski tim uljepšala je nekadašnja voditeljica MTV Adria Hana Adrović. Samir i Branislav su od početka imali jasnu ideju i koncept videa.  "Nakon snimanja pjesme 'Izgubi me' točno smo znali kakav spot želimo napraviti. Naši prijatelji Hana Adrović i Adnan Šaran pomogli su nam na najbolji mogući način ispričati temu pjesme kako smo prvotno i zamislili. Produkciju video spota radili smo u suradnji sa Klicker produkcijom iz Sarajeva. Sada još samo čekamo reakcije publike"

Velahavle

Priča o bendu Velahavle započela je prije više od deset godina, kada se ekipa mladića iz iste ulice sastala kako bi svirali zajedno. No službeni početak ove glazbene priče članovi Velahavle računaju od izlaska prvog studijskog albuma "Reconnect" koji je izdat 2005. godine, a koji je obilježio i rad sa producentom Kemalom Okanom i bugarskom pevačicom Ralitsom Kashovom s kojom su surađivali na pjesmi "Prituri se planinata". Sedam godina poslije izlazi njihov drugi album "What About Now?" s osam novih pjesama, od kojih se izdvajaju hitovi poput "Inside Always Rains" i "Kolotechina". Poslednji singl "Idemo ludo, idemo jako" izdali su prošle godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.