'Supertalent'

U showu želi vratiti bivšu ženu: 'Ja sam volio malo više trošiti'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
09.10.2017.
u 10:36
Natjecatelj showa 'Supertalent' otpjevao je pjesmu Toše Proeskog 'Još uvijek sanjam da smo zajedno'. Nastup se najviše dojmio Maje, pa ga je upitala kome je posvetio pjesmu
Pogledaj originalni članak

Niko Milan iz Metkovića svojom je emotivnom izvedbom dirnuo publiku i članove žirija. 

- Ja sam osjetila neku neviđenu energiju. Kome si ti ovo pjevao? - upitala ga je na što je Niko odgovorio bivšoj ženi.

- Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer - povikala je Maja koja je za vrijeme njegovog pjevanja pustila i suzu. 

Iako ga je Janko Popović Volarić 'opomenuo' da emocije nisu pratile glazbu na početku izvedbe, njegova interpretacija pjesme Toše Proeskog izazvala je gromoglasan pljesak, a mnogi nisu mogli suzdržati suze. 

- Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca - rekao je Milan na pozornici. 

Iako je rođen u Metkoviću, trenutačno živi u Kutini. Bavi se ugostiteljstvom, ali kaže kako je glazba uvijek bila 'pored njega'. U 'Supertalentu' je nastupao jer se nada da će mu se bivša supruga vratiti, piše Dnevnik. hr. 

Pjeva od svoje četvrte godine, a odnedavno piše pjesme. Smatra da se od glazbe ne može živjeti, ali se nada da će moći ispuniti svoj san i da će ponovno živjeti sa svojom ljubavi. Njegova najveća pobjeda bila bi da mu se žena vrati i shvati njegovu izvedbu posvećenu njoj.

Metkovćanin i supruga, naime, zajedno su vodili restoran no zbog posla su se posvađali i odličili raskinuti, privatno i poslovno, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.