bivša misica otkriva:

Trump mi je uništio život, zvao me Miss Piggy

Trump mi je uništio život, zvao me Miss Piggy
21.05.2016.
u 11:59
Pogledaj originalni članak

Alicia Machado 1996. godine osvojila je titulu Miss Venezuele, a nekoliko mjeseci kasnije postala je i Miss Universe. U to vrijeme vlasnik licence za Miss Universe bio je Donald Trump koji je tadašnjoj misici donio velike probleme.

Tada 19-godišnja Machado nedugo nakon osvajanja titule slikala se za Playboy i bila na vrhuncu slave. No sve je to bilo previše za nju pa se odala hrani i nabacila 20 kilograma viška, što se Trumpu nikako nije svidjelo. "Ponekad je zvao novinare u teretanu da snimaju kako vježbam. Naravno, bez mog znanja. Pred svima me je zvao Miss Piggy i strojem za žderanje" , rekla je bivša misica. Ubrzo nakon toga, Alicia se počela boriti s bulimijom i anoreksijom. Borba je trajala pet godina. 

Nije dugo trebalo da se izvuku Trumpove stvarne izjave otprije 20 godina. "Konstantno je imala oko 52-53 kilograma, a odjednom se pojavila sa 75 kilograma. Dakle, moj je zaključak - to je osoba koja stvarno voli puno jesti!, komentirao je Trump. Novinari su ga nakon toga upitali bi li ostavio svoju ženu kada bi se uzdebljala, a on je na to rekao: "Zanimljivo pitanje. Vjerojatno je ne bi ostavio, ali bi joj rekao - vrijeme je za vježbanje!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.