HANI I GRAŠI STIŽE BEBA

Tonči Huljić: 'Mi nismo reality obitelj, ovo je sve što mogu i hoću kazati o toj temi'

Foto: Žarko Basic/PIXSELL
Tonči Huljić: 'Mi nismo reality obitelj, ovo je sve što mogu i hoću kazati o toj temi'
12.01.2022.
u 19:30
Huljić je trenutno u Beogradu, a kaže da ni sam ne zna otkuda "cure" ovakve informacije, jer nitko iz njegove obitelji nije ih nikome govorio izvan najužeg kruga ljudi.
Pogledaj originalni članak

Tonči Huljić (60) danas je ponovno imao "vruć" telefon nakon što je u medijima pred par sati objavljena vijest da je njegova kćer Hana trudna i da ona i Petar Grašo čekaju dijete. Huljić je trenutno u Beogradu, a kaže da ni sam ne zna otkuda "cure" ovakve informacije, jer nitko iz njegove obitelji nije ih nikome govorio izvan najužeg kruga ljudi.

- Mi niti sami više ne pričamo o tome glasno, da nas netko ne čuje - govori nam Tonči i dodaje: - Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i "maltretirati" javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.