progovorio o religiji

Tom Cruise: 'Bez scijentologije ne bih bio tu gdje sada jesam'

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Tom Cruise: 'Bez scijentologije ne bih bio tu gdje sada jesam'
28.10.2016.
u 07:55
Glumac koji je već 30 godina sljedbenik scijentološke crkve tvrdi kako ga je ona formirala kao osobu i utjecala na njegov život.
Pogledaj originalni članak

Iako se te teme rijetko dotakne, Tom Cruise (54) na premijeri svog novog filma 'Jack Reacher: Nema povratka' progovorio je o scijentologiji. Glumac u vezi te religije ima samo pozitivna iskustva.

- Scijentologija mi je jako pomogla u životu - rekao je glumac koji je u kontroverznoj religiji proveo više od tri desetljeća.

Cruise tvrdi da ga je ona formirala kao osobu i utjecala na njegov život. U scijentološku crkvu uvela ga je bivša supruga Mimi Rogers (60), 1986. godine, a sada slovi za jednog od najpoznatijih scijentologa.

- Bez nje, ja ne bih bio tu gdje jesam. To je prekrasna religija - zaključio je Cruise, piše 24sata.hr. 

U intervjuu kojeg je dao Playboyu prije četiri godine izjavio je da izbjegava temu scijentologije jer ne želi nametati svoju religiju.

Posljednjih nekoliko godina scijentološka crkva je 'pod povećalom' zbog skandala u kojima se našla. U dokumentarnom filmu 'Pročišćenje: Scijentologija i tamnica vjere' prikazano je nasilje nad bivšim sljedbenicima što je vođa crkve David Miscavige (56) demantirao.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.