KRITIKE

Tijana Dapčević: Severina nije prava pjevačica, nego zabavljačica

Tijana Dapčević: Severina nije prava pjevačica, nego zabavljačica
04.01.2018.
u 18:15
Pop-pjevačica i profesorica violončela pridružila se sad već podužem nizu pjevačica iz Srbije koje su sklone kritizirati Severinu
Pogledaj originalni članak

Da kolegice sa srpske estrade nisu pretjerano naklonjene Severini, nije novost.

Posljednja je u nizu Tijana Dapčević, pop-pjevačica makedonskih korijena. Na pitanje novinara Blic TV-a što misli o kolegicama koje su snimile pornofilmove, Tijana se pravila da ne zna na koga misli. Kada je novinar naveo Severinu kao primjer, Tijana je bila bez dlake na jeziku.

– Koja je to moja kolegica? Je li ona završila Glazbenu akademiju? Nije. Kako mi onda može biti kolegica? – izjavila je 41-godišnja pjevačica, inače profesorica violončela, te dodala:

– Ona je jedinstvena žena. Ali realno nije ni Whitney Huston ni Mariah Carey, no vjeruješ joj jer ima emociju. Ona nije pjevačica, nego zabavljačica – rezimirala je svoj stav Tijana. Još prošle jeseni na Severinu se po tko zna koji put obrušila i Jelena Karleuša.

– Hvala svima što ste došli u ovako velikom broju. Tko nije mogao ući, slobodno neka ide Severini, tamo ima mjesta – rekla je na svom koncertu te usto pokazala i dva srednja prsta. Ni na jednu od ovih kritika Severina se nije očitovala.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.