Sergej Ćetković u Sarajevu

Tehnologija je potisnula emocije, ali ja i dalje vjerujem u romantiku

Tehnologija je potisnula emocije, ali ja i dalje vjerujem u romantiku
14.02.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković nastupio je u sarajevskoj Pivnici HS, predstavljajući publici poznate pjesme, kao i one s novog CD-a “Moj svijet” u live varijanti. Njegova pjesma “Korov”, koja je prethodila izlasku posljednjeg albuma, jako je dobro prošla kod publike i još uvijek je itekako aktualna.

“Ovih dana ćemo pustiti još jedan spot za pjesmu ‘Ne živim ja’. Plan je da radimo u sekvencama na ekranizaciji svih pjesama s novog CD-a, a ima ih ukupno devet. Do kraja godine bit će još tri spota, a slijedi i nova koncertna sezona diljem regije”, kazao je Sergej. Njegov sarajevski koncert najavljen je kao zabava uoči Dana zaljubljenih, a Ćetković je otkrio da ovog 14. veljače neće nastupati, već će u Beogradu uživati u koncertu Massima Savića, kolege kojeg vrlo cijeni i čijoj se svirci jako raduje. No, 8. ožujka, svoj rođendan, proslavit će tradicionalno u Budvi. Sergej je prije svirke prokomentirao i kako su danas telefoni i tehnologija potisnuli emocije koje su se u vrijeme kada je on odrastao mnogo više iskazivale. “Danas se sve rješava SMS-om, porukom... Ja sam dijete osamdesetih i netko tko se udvarao djevojci, vodio je računa što će reći, živio je na filmovima i romantičnim scenama. Danas je to izgubilo smisao, ali i dalje vjerujem u ljubav i romantiku”, rekao je crnogorski glazbenik koji u slobodno vrijeme voli gledati filmove.

“Volim filmove, možda jednog dana snimim svoj film. Ne mislim da ću ja glumiti u njemu, ali bih se volio pojaviti kao producent ili redatelj”, najavio je Sergej otkrivši da je glumio u jednoj epizodi prvog crnogorskog sitcoma “Andrija i Anđelka”.

“Nadam se da to neću gledati jer ne volim sebe gledati na televiziji”, kroz smijeh je prokomentirao Ćetković.

On je samostalnu karijeru počeo 1998. godine s pjesmom “Bila si ruža” nakon članstva u crnogorskim grupama Vatrena srca i Amfiteatar, kada je nastupao na festivalima.

Prvi album objavio je 2000. godine, a potom se redaju albumi: “Budi mi voda” (2003.), “Kad ti zatreba” (2005.), “Pola moga svijeta” (2007.), “2 minuta” (2010.), “Još volim te” (2012.) i “Moj svijet” (2015.). Imao je još nekoliko koncertnih i “Best of” izdanja. Bio je sudionik mnogih festivala, a predstavljao je 2014. Crnu Goru na Eurosongu. Veliki uspjeh u zemljama bivše Jugoslavije postigao je njegov treći album “Kad ti zatreba”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.