traži zaštitu

Taylor Swift misli da je njezin dom američko kulturno dobro

Taylor Swift misli da je njezin dom američko kulturno dobro
16.01.2017.
u 08:18
Pogledaj originalni članak

Taylor Swift (27) želi da njezin dom na Beverly Hillsu dobije status povijesne znamenitosti. O svojem planu razgovara s Društvom za kulturnu baštinu.

Glazbeničina vila ima šest spavaćih soba, pet kupaonica, knjižnicu, bazen kino i teretanu. Imanje je sagrađeno 1934. godine, a prijašnji vlasnik je bio holivudski producent Samuel Goldwyn, jedan od osnivača studija MGM, prenosi 24sata.hr

 

Njegova tvrka je producirala mjuzikl “Guys and Dolly”, u kojemu su glumili Marlon Brando i Frank Sinatra. Goldwyn je u svojoj kući ugostio mnoge zvijezde, poput Charlieja Chaplina, Clarka Gablea i Marlene Dietrich. Taylor zbog toga smatra da kuća ima povijesnu vrijednost.

 

Pjevačica je golemo imanje kupila u rujnu 2015. godine i platila ga 175 milijuna kuna. Društvo za kulturnu baštinu će njezin zahtjev za zaštitom razmotriti za nekoliko dana. Swift posjeduje još tri kuće u Nashvilleu, New Yorku i Rhode Islandu. Pjevačica se krajem prošle godine našla na listi magazina Forbes kao najbolje plaćena zvijezda. Zaradila je 170 milijuna dolara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.