proslava rođendana

Svi su gledali u lijepu Asju: Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a s Ninom Badrić je posebno povezana

Foto: Matija Habljak/Pixsell
nina badric
Foto: Matija Habljak/Pixsell
nina badric
Foto: Matija Habljak/Pixsell
nina badric
05.07.2022.
u 19:22
Naime Enisa i Ninu veže dugogodišnje prijateljstvo i poznanstvo, a Asja i Nina su posebno bliske
Pogledaj originalni članak

Proslavu 50. rođendana jedne od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda Nine Badrić brojni uzvanici nisu ni pomišljali propustiti. Na listi od 140 uzvanika našla su se i brojna poznata imena, a nezapaženo nije mogao proći glumac Enis Bešlagić u najljepšem društvu. Uz njega je bila supruga Sabina te njihova kći Asja, izrasla u doista pravu ljepoticu

Odjeven u crni smoking i bijelu košulju, Enis Bešlagić poželio je svojoj dragoj prijateljici Nini Badrić povodom 50. rođendana najljepše želje, a na njezinu spektakularnu proslavu u zagrebačkom bistro restoranu Apetit stigao je u najljepšem društvu. S jedne strane stajala mu je supruga Sabina, s kojom je u dugom i sretnom braku, a s druge njegova mezimica, kći Asja.

Enis i Sabina poznaju se gotov čitav život, a uz ljubav veže ih čvrsto prijateljstvo. U dugom i sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Asju i sina Maka. Na proslavi Nininog rođendana Sabina je izgledala doista zanosno u dugačkoj zagasitoj zlatnoj haljini, a Asja je blistala u smaragdnozelenoj haljini asimetričnog kroja, piše Tportal.hr.

Prilikom dolaska na proslavu, Nina je svoje goste vrlo srdačno pozdravila te je bilo jasno da se radi o njoj jako dragim i važnim gostima. Naime Enisa i Ninu veže dugogodišnje prijateljstvo i poznanstvo, a Asja i Nina su posebno bliske.

Tu posebnu vezu u više navrata otkrila je i sama pjevačica objavivši na društvenim mrežama fotografije i snimke Asje kao djevojčice. Naime prije desetak godina Nina je nastupala u Sarajevu, a na pozornici joj se pridružila malena Asja.

Foto: Instagram

U jednom od postova Nina je svojedobno napisala: 'Bila je to ljubav na prvi pogled. Najprije mi je ukrala mikrofon, a onda i srce. Ja sam rekla - dobra večer Sarajevo, a Asja - doblo mece Zabrege.' U komentarima ispod te objave odmah se oglasio i raznježeni Enis. Kasnije je Nina objavila snimku tog događaja za pamćenje te uz emotikon srca napisala: 'Asja'.

Foto: Instagram
 

Nema sumnje, Ninu i tada malenu djevojčicu, a danas prekrasnu djevojku, veže snažna veza, a za pjevačicu tako važnu proslavu kao što je 50. rođendan Asja nije mogla propustiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.