NICOLE KIDMAN

Svi govore o ružičastoj haljini kraljice crvenih tepiha

Foto: Profimedia
Svi govore o ružičastoj haljini kraljice crvenih tepiha
12.01.2018.
u 18:18
Pogledaj originalni članak

Poznata po besprijekornom stilu na crvenom tepihu, holivudska diva Nicole Kidman sve je uspjela oduševiti izdanjem na prestižnoj dodjeli nagrada Critic's Choice. 

Nakon osvojenog Zlatnog globusa za glavnu ulogu u seriji HBO-a 'Male laži', australska diva Nicole Kidman u sezoni nagrada ne prestaje nizati priznanja. Na svečanoj dodjeli nagrada Critic's Choice održanoj u Santa Monici ponovno je slavila zahvaljujući ulozi Celeste Wright , bivše pravnice i supruge u hit seriji HBO-a, piše Tportal.hr. 

Poznata po besprijekornom stilu koji joj je s godinama priskrbio titulu kraljice crvenih tepiha, Nicole Kidman ni na novom izdanju dodjele nagrada Critic's Choice svojim modnim odabirom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nakon dominiranja na crvenom tepihu Zlatnih globusa u crnoj kreaciji Givenchyja iz kolekcije visoke mode okušala je sreću s modnom kućom Valentino odabravši upečatljivu ružičastu haljinu.

Zahvaljujući kreaciji u znaku tila, svjetlucajućih ukrasa i mnoštva volana, australska diva uspjela se istaknuti na prestižnoj dodjeli nagrada, ali i zaraditi usporedbe s Barbie.

Efektno izdanje stilizirala je decentnim dijamantnim nakitom, dok se po pitanju frizure odlučila za ispeglanu kosu na razdjeljak.

'Kad biram haljinu, uvijek razmišljam i o tome hoću li moći plesati. Ili barem se zanjihati. Oduvijek sam jako voljela modu. Ipak, nemojte misliti da sam tip-top dotjerana doma. Kad biram haljine za crveni tepih, najvažniji mi je kriterij to da se u njima dobro osjećam', izjavljuje Nicole koja je prošle godine proslavila 50. rođendan.

Zvijezda hvaljene serije 'Male laži' redovito se nalazi u samom vrhu lista najbolje odjevenih holivudskih glumica, a njezin je stil savršen spoj ženstvenosti i elegancije, na koji je teško ostati ravnodušan. Stoga ne čudi to da je modni kritičari obasipaju pohvalama hvaleći njezin besprijekoran osjećaj za stil.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.