UVIJEK UZ NJIH

Supruge vatrenih podrška su s tribina, a jednu od njih dugo vremena nismo vidjeli u javnosti

Foto: Goran Stanzl/PIXELL
Supruge vatrenih podrška su s tribina, a jednu od njih dugo vremena nismo vidjeli u javnosti
05.12.2022.
u 18:06
- Idemo Hrvatska - napisala je Iva uz objavu na Instagramu. Na jednoj fotografiji pozira sama, a na drugoj je u društvu svog zaručnika i upravo je to i prva njihova zajednička fotografija koju je Iva podijelila na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

U Dohu su  vatrene došle bodriti njihove obitelji, a Iva Šarić, zaručnica nogometaša Brune Petkovića uoči utakmice Hrvatska - Japan je objavila fotografiju sa stadiona.

- Idemo Hrvatska - napisala je Iva uz objavu na Instagramu.

Na jednoj fotografiji pozira sama, a na drugoj je u društvu svog zaručnika i upravo je to i prva njihova zajednička fotografija koju je Iva podijelila na društvenim mrežama. 

 

 

Bivša manekenka i TV voditeljica i nogometaš ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali Iva je ovaj put napravila iznimku. Iva i Bruno svoju su vezu obznanili krajem 2020. godine, a u travnju prošle godine su dobili sina Adriana, a Iva iz prošlog braka ima sinove Carlosa i Leona. 

Na tribinama su fotoreporteri Pixsella danas snimili i cijelu obitelj Modrić, Vanju s djecom i Lukinu mamu i sestru koje ne propuštaju utakmice naše reprezentacije tijekom ovog Svjetskog prvenstva. Ivana Vida, koju dugo nismo vidjeli u javnosti, u društvu sina je došla je u Dohu bodriti svog supruga, našeg reprezentativca Domagoja Vidu i ona i sin na utakmicu su došli u dresu reprezentacije.

U Dohi su i sestre Joška Gvardiola koji je junak utakmice s Belgijom nakon koje smo se plasirali u osminu finala. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.