zbližili se

Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom

Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom
16.12.2021.
u 08:48
Pogledaj originalni članak

Poznati hrvatski glumac Goran Bogdan i atraktivna srpska glumica Jovana Stojiljković imali su jako skladan i prisan odnos. Zbog poslovnih obveza Goran je vrijeme provodio u Beogradu s lijepom glumicom, no nakon nekog vremena njihovi putevi su se razišli zbog poslovnih obveza.

No, kako doznaje Gloria.rs, njih dvoje ponovno su se zbližili na snimanju serije 'Područje bez signala', u Hrvatskoj. 

Podsetimo, očekivalo se da Goran Bogdan ostane u Srbiji, kako bi bio uz svoju ljepšu polovicu prilikom promocije filma 'Južni vetar-Ubrzanje', u kojem Jovana ima glavnu ulogu. No, njegova podrška ovog puta je izostala, te je poznata glumica sama obilazila gradove u regiji i uživala u podršci publike.

Bogdan je za to vreme svojim talentom pokušavao osvojiti Hollywood te srca publike na tom području. 

S obzirom na činjenicu da su se posljednjih godina jako malo razdvajali, javnost u regiji bila je prilično iznenađena njihovim rastankom, no, ipak se čini da je sve bila samo stvar posla, te da je njihov odnos stabilniji nego ikada. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
debelacija
13:40 16.12.2021.

Opet se ispunjava ona izreka: Trava je zelenija preko ograde! Ali NE! Drži se "domaće proizvodnje"! Samo u nedostatku domaćih proizvoda, kreni u "inostranstvo"! I ako to učiniš, prekrsti je iz Jovanke u Ivanku!!!