NIJE SE USPIO SAKRITI

Stallone stigao u Hrvatsku! Na Jadranu uživa s prezgodnom suprugom i kćerima

Foto: Profimedia
Stallone stigao u Hrvatsku! Na Jadranu uživa s prezgodnom suprugom i kćerima
03.07.2019.
u 15:51
Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale.
Pogledaj originalni članak

Poznati glumac Sylvester Stallone sa svojom je obitelji sletio u Split, piše Slobodna Dalmacija. 

Sporedni izlaz glumac je iskoristio da pobjegne iz splitske zračne luke od znatiželjnih pogleda novinara i drugih putnika te brodom iz Resnika ode na splitsku Zapadnu obalu s ostatkom obitelji.

Novinari Slobodne Dalmacije uspjeli su zapaziti njegovu suprugu Jennifer Flavin i kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose. Obitelj je sletjela avionom iz Venecije u splitsku zračnu luku, a još uvijek nije poznato koliko će se zadržati na našoj obali. 

Čini se kako je slavni 72-godišnji glumac izabrao upravo Hrvatsku za proslavu svog rođendana, koji će obilježiti 6. srpnja. Najveću slavu glumac je ostvario zahvaljujući filmovima o Rambu i Rockyju, a može se reći i da je jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca ikada. Ovaj snagator talijanskih korijena zahvaljujući ulozi boksača Rockyja bio je i kandidat za prestižnu nagradu Oscar. 

Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale. Obitelj rokera ne skriva da gušta u godišnjem odmoru na našoj obali, a čestim Instagram objavama to do znanja daje njegov sin, Jacob, kojem se Hrvatska toliko svidjela da na Instagramu tvrdi da je Hrvat. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.