NITKO NIJE ZNAO

Šokantno otkriće! Slavna glumica preživjela dvije aneurizme i nekoliko operacija

Šokantno otkriće! Slavna glumica preživjela dvije aneurizme i nekoliko operacija
22.03.2019.
u 14:29
Priznala je to u emotivnom pismu za časopis New Yorker, te dodala da isprva nije htjela ići na operaciju. - Sjećam se da su mi rekli kako trebam potpisati obrazac s kojim potvrđujem da pristajem na operativni i zahvat.
Pogledaj originalni članak

Glumica Emilia Clarke koja tumači Daenerys Targaryen u izrazito popularnoj seriji 'Igra prijetsolja' otkrila je da je tijekom snimanja serije preživjela dvije aneurizme. 

Priznala je to u emotivnom pismu za časopis New Yorker, te dodala da isprva nije htjela ići na operaciju. - Sjećam se da su mi rekli kako trebam potpisati obrazac s kojim potvrđujem da pristajem na operativni i zahvat. Operacija mozga? Tada sam bila jako zauzeta i samo sam razmišljala kako ja nemam vremena za operaciju. Ipak, sabrala sam se i pristala. Sljedeća tri sata, kirurzi su operirali moj mozak. Tada sam imala 24 godine - napisala je Clarke. 

Nakon te operacije liječnici su otkrili da ima još jednu aneurizmu koju treba pratiti. Tada je počela snimati drugu sezonu serije 'Igra prijestolja'. 

 - Često samo bila tako slaba i omamljena, da sam mislila da ću umrijeti. Boraveći u hotelu u Londonu, tijekom turneje, točno se sjećam razmišljanja. Pila sam morfij između intervjua i doživjela iscrpljenost kakvu nisam nikada do tada osjetila. Provela sam previše vremena razmišljajući o tome kako izgledam. Na kraju je završila na još jednoj operaciji, ovaj put nešto kompleksnijoj s otvorenom lubanjom. Kada su me probudili vrištala  sam od bolova. Dijelovi lubanje su mi od titanija. - rekla je glumica. 

Njezini problemi nisu stali na tome, te je dvije godine kasnije ponovno završila na operaciji. Potpuno se oporavila i pokrenula je organizaciju "SameYou" koja pomaže mladima s ozljedama mozga. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.