SVADBENA ZVONA

Snježana Mehun najavila vjenčanje: "Uskoro ću reći da"

Foto: Intagram
Snježana Mehun najavila vjenčanje: "Uskoro ću reći da"
31.08.2021.
u 18:34
- Jako smo sretni i sada će naša obitelj zaista biti velika. Moj sin Dino će dobiti dvije sestre, Nataschu i Marietheres, kao i brata Philippea Josepa. Sada ćemo biti jači nego ikad - napisala je nedavno Snježana.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Mehun spremna je za veliki dan u kojem će izmijeniti bračne zavjete sa zaručnikom Franzom Schillingerom.  Snježana je Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju s broda, a Franzu je posvetila emotivnu poruku.

"Uskoro ću reći da. U svojoj sam zemlji iz snova s čovjekom svojih snova. Bože hvala ti za ovaj dan", napisala je poduzetnica uz fotografiju, a pratitelji su im napisali brojne komplimente.

"Uživaj Snješka", "Volimo vas puno", "Predivni ste", a javio se i Neven Ciganović koji je napisao komentar u svom stilu.

"To je i Rose rekla Jacku. Ostalo je povijest", napisao je Ciganović, a ona mu je ubrzo odgovorila. 

"Bolje ti je da ovako ostane jer znaš da si ti uvijek back up varijanta".

Podsjetimo, Snježana je svoje bliske prijatelje nedavno okupila i brodom odvela do Hvara gdje je bio održan dio njezine djevojačke zabave. Na društvenim mrežama  tada je podijelila tada nekoliko video zapisa, a posebno se zahvalila svojoj kumi Antei Kodžoman koja je tijekom večere u jednom poznatom restoranu na Hvaru, održala i govor te je rekla kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo te je njihova priča trebalo završiti baš ovako - vjenčanjem, a za dizajn Snježanine vjenčanice zaslužan je Tin Brišar. - Jako smo sretni i sada će naša obitelj zaista biti velika. Moj sin Dino će dobiti dvije sestre, Nataschu i Marietheres, kao i brata Philippea Josepa. Sada ćemo biti jači nego ikad - napisala je nedavno Snježana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.