MAJSTORSKI ODRADIO POSAO

Snimio suprugu samo u čarapama, a ona svima pokazala fotografiju

Foto: DPA/Pixsell
Snimio suprugu samo u čarapama, a ona svima pokazala fotografiju
01.05.2020.
u 20:14
Španjolska ljepotica koja je krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa i snimala kampanje za prestižne brendove, ovaj je put pozirala ispred objektiva fotoaparata svoga supruga
Pogledaj originalni članak

Brazilski reprezentativac Dani Alves osim nogometa pokazao je veliku strast za fotografiju. Slobodno vrijeme u izolaciji zbog pandemije koronavirusa dijeli sa svojom suprugom Joanom Sanz.

Španjolska ljepotica koja je krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa i snimala kampanje za prestižne brendove, ovaj je put pozirala ispred objektiva fotoaparata svoga supruga. 

Za ovu priliku na sebe je navukla samo čipkaste čarape, a Dani Alves  je majstorski odradio posao. Snimio je svoju suprugu u atraktivnoj pozi koja daje mašti na volji.

Foto: Instagram

- Voli me fotografirati. Kada obučem lijepu haljinu, 'cool' traperice, seksi donje rublje ili samo par čarapa... Nije važno - napisala je Španjolka u objavi ispod fotografije.

Daniel Alves je tri godine bio u braku s Dinorom Santanom, a onda je sreću pronašao uz atraktivnu Joanu Sanz. Lijepa Španjolka dvaput je odbijala Danija, a onda je ipak popustila i 2017. se udala za njega.

Joanu Sanz na Instagramu ima 750 tisuća pratitelja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.