TRENUTNO JE U BOLNICI

Slavna glazbenica zabrinula obožavatelje: 'Osjećam se jako, jako loše, imam 4 nove dijagnoze'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Halsey
23.05.2022.
u 17:56
-Moje zdravlje se jako promijenilo nakon trudnoće. Počela sam se osjećati jako, jako, jako loše. Hospitalizirana sam nekoliko puta zbog anafilaksija i još nekoliko problema sa zdravljem- kazala je Halsey pratiteljima u snimkama koje je podijelila na svom Instagram profilu.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Halsey (27) podijelila je s pratiteljima novosti o svom zdravstvenom stanju te otkrila kako je od travnja više u bolnici nego kod kuće.

- Moje zdravlje se jako promijenilo nakon trudnoće. Počela sam se osjećati jako, jako, jako loše. Hospitalizirana sam nekoliko puta zbog anafilaksija i još nekoliko problema sa zdravljem- kazala je Halsey pratiteljima u snimkama koje je podijelila na svom Instagram profilu.

Inače, glazbenica je u kolovozu prošle godine rodila sinčića Endera.

Kako je kazala, dijagnosticiran Ehlers - Danlosov sindrom, nasljedna bolest kolagena zbog koje dolazi do pretjerane pokretljivosti zglobova, krhkosti tkiva i pretjerane rastezljivosti kože. Sjögrenov sindrom, odnosno autoimuna bolest koja zahvaća žlijezde i unutarnje organe obilježena suhoćom ustiju, očiju i drugih sluznica te POTS odnosno sindrom posturalne ortostatske tahikardije i MCAS, sindrom aktivacije mastocita.

-Pokušala sam saznati i shvatiti uzroke bolesti koje su autoimune. Znam da sam tijekom cijelog života imala problema s autoimunim bolestima i endometriozom- objasnila je glazbenica te dodala:

-Ne želim stvarati paniku i ne želim da se brinete. Trenutno sam na terapijama- poručila je obožavateljima Halsey te otkrila kako se unatoč čestim boravcima u bolnici priprema za turneju ''Love and Power''.

- Jako sam uzbuđena i uvjerena da ću biti spremna za turneju unatoč zdravstvenom stanju. Nadam se da se uskoro vidimo- poručila je Halsey.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.