FANOVI ZABRINUTI

Slavna glazbenica proživljava teške dane, zbog zdravstvenih komplikacija odgađa nastupe iduća četiri mjeseca

Foto: Twitter
Slavna glazbenica proživljava teške dane, zbog zdravstvenih komplikacija odgađa nastupe iduća četiri mjeseca
27.10.2021.
u 09:18
Celine trenutno trpi velike grčeve u mišićima koje joj otežavaju nastup.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Celine Dion (53) prisiljena je privremeno zaustaviti svoj show u Las Vegasu. Celine se posljednjih mjeseci pripremala za novi slijed nastupa u Resorts World, ali uslijed zdravstvenih komplikacija morat će otkazati nastupe u studenom, siječnju i veljači.  Kako piše Variety,  Celine trenutno trpi velike grčeve u mišićima koje joj otežavaju nastup.

Zbog svega, zasad je početak nastupa zakazan za 9. ožujka 2022. godine. Pjevačica je navodno slomljena zbog stopiranja probi i izvedbi te joj je žao što će razočarati fanove koji su početak showa jedva dočekali. 

"Slomljeno mi je srce zbog toga, moj tim i ja radimo na ovome posljednjih osam mjeseci, a to što ne mogu otvoriti ovog studenog rastužuje me i ostavlja bez riječi. Moji partneri u Resorts World Las Vegasu i AEG-u radili su danonoćno kako bi pripremili ovo potpuno novo vrhunsko kazalište, i prekrasno je. Osjećam se toliko loše, kao da sam ih iznevjerila, a posebno mi je žao što sam razočarala sve obožavatelje koji su planirali doći u Las Vegas. Sada se moram usredotočiti na zdravlje. Želim prebroditi ovo što prije mogu", izjavila je Celine. 

Također piše i kako će sve ulaznice biti refundirane. 

Inače, legendarna glazbenica ponovno je odgodila i svoj koncert u Zagrebu koji je bio zakazan za 22. svibnja ove godine, no zbog pandemije ga je odgodila za 25. lipnja 2022. godine. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents – poručili su organizatori.

– Zaista smo se nadali da ćemo se vidjeti u Europi ovog proljeća, ali očito je potrebno puno više vremena nego što smo mislili da bi situacija bila sigurna. Pozitivni smo jer je pomoć s cjepivima na putu i radujemo se novim datumima u 2022. Morat ćemo nadoknaditi sve ovo izgubljeno vrijeme, zato vas molimo da budete sigurni i zdravi. Vidimo se uskoro i jedva čekam izaći na pozornicu i zapjevati vam – izjavila je Celine.

Organizatori ističu i da će već kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, a u slučaju da taj datum nekome ne odgovara, povrat je moguće zatražiti od petka, 26. veljače 2021. do srijede, 10. ožujka 2021.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.