VELIKO SRCE

Šime snimio video za djevojku oboljelu od leukemije, evo što joj je poželio

11.09.2018.
u 16:10
Katarina ima 27 godina i u travnju joj je dijagnosticirana leukemija, a njeni prijatelji za rođendan su joj odlučili pripremiti iznenađenje i za pomoć su zamolili Šimu Vrsaljka i HNS.
Pogledaj originalni članak

Da ima veliko srce i da neizmjerno cijeni svakog navijača hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko dokazao je još jednom. 

Ovaj put su ga  za malu pomoć zamolili prijatelji 27-godišnje Katarine kojoj je u travnju dijagnosticirana leukemija, a ova dijagnoza je nije pokolebala i liječenje odlično podnosi, s jutro nakon što je Hrvatska pobijedila Englesku na SP-u branila je svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. 

Napisali su ovo njeni prijatelji koji su joj za rođendan odlučili prirediti iznenađenje i snimili su video u kojem joj čestitaju rođendan s brojnim dobrim željama. Pred kraj video Katarinu je dočekalo pravo iznenađenje - rođendan joj je čestitao i Šime Vrsaljko.  

- Pozdrav Keti, sretan rođendan ti i čestitam ti i na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam i ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo ovo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj velik vatreni navijač. Za kraj drži se i veliki pozdrav - poručio je Šime u video koji će vam zasigurno izmamiti suzu na lice.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.