Blagdani sa sinom

Severina svima čestitala Božić i otkrila što joj je na Badnjak rekao sin

Foto: PIXSELL
Severina svima čestitala Božić i otkrila što joj je na Badnjak rekao sin
25.12.2020.
u 13:56
Pogledaj originalni članak

Objavom na Instagramu Severina je dala naslutiti kako ovaj Božić provodi u njoj najdražem društvu, sa sinom Aleksandrom. 
- Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' Sretan Božić svima - napisala je pjevačica na Instagramu. U komentarima joj se javila prijateljica Iva Radić i napisala: Samo to je važno.

Još uvijek traje njezina borba za skrbništvo nad sinom. Podsjetimo, prije nešto više od godinu dana sutkinja Tea Golub na Općinskom sudu u Zagrebu donijela privremenu mjeru prema kojoj se sin Severine Kojić i Milana Popovića dodjeljuje ocu, a majka ga ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend od subote u 10 do nedjelje u 20 sati.

Najgore razdoblje za Severinu u ovoj borbi za skrbništvo dogodio se na početku pandemije koronavirusa kada je Popović sina odveo u Beograd i, kako je Severina tvrdila, sam proglasio samoizolaciju, najprije u trajanju od 14, a potom 28 dana. Cijelo to vrijeme zabranjivao je da se Severina viđa s djetetom. Sin i borba za skrbništvo jedini su joj prioritet i zato Severina u javnosti ne komentira i ne govori o svojim trenutačnim odnosima sa suprugom Igorom Kojićem jer se već dulje šuška da im je brak u krizi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
07:56 26.12.2020.

...ili kako svojim čitateljima pokvariti Božić.