PRIVUKLA PAŽNJU

Severina prošetala u kaputu od 3 800 eura

Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.12.2020.
u 19:20
Riječ je o Max Marinom kaputu i njegov dizajn je privlačan zbog volana na rukavima, a materijal od kojeg je napravljen je kašmir.
Pogledaj originalni članak

Severina je još jednom pokazala zašto joj često dodjeljuju titulu ikone stila. Iako nastupa, kao i svi glazbenici, u ovom trenutku nema i ne može na pozornici pokazati svoje uvijek odvažne modne kombinacije, pjevačica nas često na Instagramu počasti svojim elegantnim modnim odabirima.

- Zagreb i ja; 100 nijansi sive - napisala je Seve uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Foto: Instagram

Odabrala je outfit koji se odlično uklapa u ove zimske dane i pokazala je još jednom da gotovo nikada ne griješi kad ja odabir odjeće u pitanju. Dali su joj to do znanja i obožavatelji i pažnju im je privukao kaput koji je pjevačica nosila, a riječ je o Max Marinom kaputu. Njegov dizajn privlačan je zbog volana na rukavima, a materijal od kojeg je napravljen je kašmir i cijena mu iznosi u jednoj internet trgovini 3800 tisuće eura.

Pjevačica voli dobre komade odjeće, a slabost su joj cipele od kojih je jedan par često ljeti nosila, a riječ je o potpeticama marke Sophia Webster i to model Chiara čija cijena iznosi više od 580 eura. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.