NA MALDIVIMA

Severina pozirala u toplesu, na sebi je imala samo hlače: 'Namjerno nam to radiš'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.10.2021.
u 20:18
Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina (49) svojom novom objavom raspametila je obožavatelje, a najnovija objava na Instagramu u prvih 15 minuta je dobila više od pet tisuća lajkova i hrpu komentara.

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju koju je snimila na Maldivima , a kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir te je na sebi imala samo lepršave hlače.

Foto: Instagram

Pratitelji se nisu mogli nadiviti njezinom izgledu.  "Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namjerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Wow", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. 

O problemima u braku počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu potpisali papire za razvod. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.