BEZ GREŠKE

Severina oduševila elegantnim izdanjem, komentari ne staju: 'Gospođa, predivna'

Foto: PIXSELL
Severina oduševila elegantnim izdanjem, komentari ne staju: 'Gospođa, predivna'
15.10.2022.
u 20:11
Severina je uz novu objavu najavila novi koncert u Linzu, a brojne je oduševilo Severino izdanje
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina (50) na svom je Instagram profilu podijelila fotografije i oduševila elegantnim izdanjem za koje je zaradila brojne komplimente pratitelja. Severina je uz novu objavu najavila novi koncert u Linzu, a brojne je oduševilo Severino izdanje. Naime, pjevačica je pozirala u bijelim hlačama visokog struka koje je kombinirala s bluzom i cipelama u istoj boji, a kombinaciju je upotpunila smeđim detaljima- Gabriela Hearst torbicom, šeširom i pelerinom.

-Spremna za Imperial Club Linz. Vidimo se- napisala je Severina uz objavu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji.

 

 

''Lijepa Seve'', ''Jedinstvena'', ''Gospođa'', ''Ekstra'', ''Vrh'', ''Kraljica'', ''Zvijezda'', ''Ljepotica'', ''Wow'', ''Divna'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Severina je nedavno na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s nećakinjom Mijom Popović i njezinim sinčićem Adrianom.

-Danas je predivan dan jer moja Mimi slavi rođendan. Zauvijek se smijala i zdrava mi bila. Volim te ljubavi moja i grlim te danas da puca- napisala je pjevačica uz fotografije, a brojni pratitelji pridružili su se čestitkama. Inače, ova fotografija nastala je na krštenju malenog Adriana u svibnju ove godine, kada je djelić atmosfere pjevačica podijelila na društvenim mrežama.

Severina i nećakinja jako su povezane, a Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu. Za njezin 30. rođendan također joj je posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.