IMA STILA

Severina nosi neobičan model traperica koje su jako popularne i odlično joj stoje

Foto: Instagram
Severina nosi neobičan model traperica koje su jako popularne i odlično joj stoje
21.05.2023.
u 09:08
Pjevačica uživa na odmoru u Italiji odakle se javila obožavateljima na Instagramu i pozirala je u hit trapericama modne marke Maison Margiela
Pogledaj originalni članak

Osim po dobrim pjesmama i energičnim nastupima Severina je poznata i po odličnom modnom ukusu i teško je pronaći kod pjevačice grešku kada je modni odabir u pitanju. Ovaj vikend provodi u Veneciji, odakle se javila svojim pratiteljima i pokazala neke od odijevnih kombinacija, a jedan komad odjeće svima je privukao pažnju.

Riječ je o trapericama pomalo neobičnog oblika koje je iskombinirala s bijelim kratkim topom i bež sakoom. Model koji Severina ima na fotografiji koju je objavila na Instagramu je model brenda Maison Margiela i cijena mu iznosi 590 eura.  Ove su traperice specifične po neobičnom pojasu i prošivu koji ide cijelom dužinom nogavica. 

 

 

Maison Margiela francuska je luksuzna modna kuća koju su osnovali belgijski dizajner Martin Margiela i Jenny Meirens 1988. godine i sjedište joj je u Parizu. Linije proizvoda uključuju žensku odjeću, mušku odjeću, fini nakit, obuću, dodatke, kožnu galanteriju, predmete i parfeme.

Poznati su po dekonstruktivnom i avangardnom dizajnu s nekonvencionalnim materijalima. Dizajn traperica kakve nosi Severina na odmoru u Italiji sada je jako popularan i postoje neke pristupačnije verzije ovog dizajna. Dosta sličan model možete pronaći u Zari i cijena tih traperica je 35.95 eura. 

Hrvatska pjevačica uvijek je u trendu i uvijek pogodi koju kombinaciju nositi za koji događaj. Nedavno je tako bila gošća na premijeri filma "42 sekunde" u kojem Tarik Filipović glumi trenera Dragana Matutinovića i za tu prigodu je odabrala plisiranu suknju s prorezom sa strane i gore je imala top od istog materijala. Savršeno je ovu kombinaciju upotpunila i štiklama i torbom  s potpisom Bottega Veneta. Nosila je njihove bijele sandale Stretch koje vole i brojne zvijezde hollywooda i cijena im je 900 eura. Uz te bijele sandale nosila je i njihovu popularnu torbu također u bijeloj boji. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.