a preljub?

Seksepilni zatvorenik predao papire za razvod, evo što je naveo kao razlog

Seksepilni zatvorenik predao papire za razvod, evo što je naveo kao razlog
14.07.2017.
u 10:50
Jeremy Meeks, koji nosi titulu najzgodnijeg zatvorenika, predao je papire za razvod od supruge Mellise, s kojom je bio u braku osam godina. Iako su ga paparazzi uhvatili u preljubu, Meeks tvrdi da su nepomirljive razlike razlog rastave.
Pogledaj originalni članak

U papirima za razvod Jeremy Meeks, najzgodniji zatvorenik, napisao je kako su nepomirljive razlike razlog za razvod od supruge Mellise.
 

Bivši zatvorenik, a sada jedan od traženih modela i maneken, pretvara se da njegova preljuba s bogatom nasljednicom Chloe Green nije ni bilo. Meeks je papire za razvod predao jučer, samo nekoliko dana nakon što je njegova supruga, s kojom je u braku bio osam godina, najavila medijima kako će se rastati od Jeremyja.

U dokumentima za razvod piše kako je par zatražio zajedničko skrbništvo nad sinovima, a odvojenom zaradom smatra se sva imovina koju je par stekao nakon što se razdvojio. U dokumentima piše da je to 24. lipanj, odnosno četiri dana prije nego što je Jeremy snimljen u zagrljaju druge. Podsjetimo, Jeremy je u preljubu uhvaćen na jahti u Turskoj, a kada se vratio kući, dočekala ga je bijesna Mellisa. – Dočekala sam ga pred vratima naše kuće, bila sam ljutita, a on se cijelo vrijeme ispričavao, ali ne za preljub nego zbog načina na koji sam za to doznala. Osjećala sam se poniženo, ne zato što mi je muž uhvaćen u preljubu nego zato što se ponašao kao da mu uopće nije stalo – ispričala je novinarima Melisa. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.