VRTOGLAVA SVOTA

Schumijeva supruga prodaje luksuzno imanje za milijune eura: Nema više novca...

Schumijeva supruga prodaje luksuzno imanje za milijune eura: Nema više novca...
08.04.2021.
u 13:46
Pogledaj originalni članak

Michael Schumacher uvijek je bio i zauvijek će ostati jedan od najomiljenijih likova sportskog svijeta. Nažalost, njegovi dani slave pretvorili su se u dane agonije. 

Nakon strašne nesreće 2013. Schumi se liječi, a o njegovu stanju ne zna se puno jer ga obitelj želi štititi od novinarske znatiželje. Ipak, ono što je sigurno jest da je njegovo liječenje jako skupo, a novac se topi. Tako je zbog cijene liječenja njegova supruga Corinna odlučila prodati luksuzno imanje "Sur le Moulin" u blizini Ženevskog jezera.

Corinna Schumacher htjela je na tom imanju uživati uz jezero, konje, svoga voljenog muža... Sada to prodaje za oko 6 milijuna eura.  Kupili su to divno zdanje u trenutku kada je Schumi trebao osvojiti svoj peti naslov prvaka, a vila s rančem je bila nagrada i za njega i za suprugu. Renovirali su posjed, proširili ranč na pravu farmu konja, a sada je idilično okruženje na prodaji za 5,87 milijuna eura. 

Agent za nekretnine opisuje ovaj ranč s nešto više od 20.000 metara četvornih kao "iznimno mirno i sigurno imanje." Nažalost, život obitelji Schumacher odavno nije idiličan, a Michaelovo zdravlje na prvom je mjestu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.