svijet poznatih

Samozatajna Jana (22) sve više nalikuje na majku Vannu

Samozatajna Jana (22) sve više nalikuje na majku Vannu
23.03.2023.
u 09:33
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) na društvenim mrežama objavila je rijetku fotografiju svoje 22-godišnje kćeri Jane. Iako nema običaj na svom profilu na Instagramu objavljivati fotografije članova obitelji Vanna je ovog puta učinila iznimku i to s posebnim povodom. Naime, njezina kći u srijedu je proslavila 22. rođendan, a tom prilikom Vanna joj je i javno čestitala objavivši fotografiju koja prikazuje predivnu mladu damu koja u fizičkom smislu nevjerojatno nalikuje svojoj majci. 

- Sretan rođendan - napisala je tek kratko Vanna u opisu fotografije koja je nastala u talijanskoj prijestolnici mode, Milanu. 

Vanna je Janu dobila s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim ima i 26-godišnjeg sina Luku, a par je u sretnom braku od 1998. godine. Pjevačica i njezin suprug od samog su početka donijeli odluku da će svoj privatni život, kao i svoju djecu držati dalje od očiju javnosti sve dok ne odluče drugačije. O privatnom životu Jane Vrdoljak ne zna se puno, a posljednjih godina privlači sve više pažnje. Jana je bila zvijezda i maminog spota za pjesmu 'Puna memorija'.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.