nije izdržala

Ristović se obračunala s hejterima: 'Samo želim reći jedno'

Ristović se obračunala s hejterima: 'Samo želim reći jedno'
12.08.2020.
u 13:50
Pogledaj originalni članak

Nakon drame na godišnjem odmoru, voditeljica Nikolina Ristović tvrdi da je postala meta hejtera na društvenim mrežama. Sada je progovorila o komentarima koje dobiva svakodnevno, te otkrila zašto je to odlučila učiniti.

"Samo želim reći jedno... zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan danas u komentarima tekstova koji su, potaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već akutnom situacijom, činili isto - sijali mrzilačke komentare" započela je Ristović i nastavila:

"Zato što ste upravo vi, sijači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo mijenjati da bi naša djeca imala šansu živjeti u boljem svijetu. Nitko ne bi trebao trpjeti uvrede vezane za nacionalnost ili porijeklo, niti bi ijedna žena trebala iskusiti mizogino šovinističko vrijeđanje kao što ja doživljavam ovih dana. A mogla sam samo klimnuti glavom, i reći, neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolirani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po tisućiti put uradim i prešutim, dajem za pravo bilo kojem muškarcu da vrijeđa i mizogino i seksistički napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, kćer, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih" zaključila je Ristović.

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.