ZAJEDNIČKA ODLUKA

Rastaje se poznata glumica: 'Bolje da smo prijatelji'

Foto: Profimedia
Rastaje se poznata glumica: 'Bolje da smo prijatelji'
08.09.2019.
u 11:15
Prije Jacoba, Zooey Deschanel je bila u braku s pjevačem benda 'Death Cab For Cutie', Benom Gibbardom.
Pogledaj originalni članak

Nakon četiri godine braka glumica Zooey Deschanel razvodi se od producenta Jacoba Pechenika, piše Hollywood Life..

U petak su službeno potvrdili da se razilaze, a odluku su donijeli zajedno nakon dosta promišljanja.

- Nakon puno rasprave i razmišljanja odlučili smo da je bolje da smo samo prijatelji, poslovni partneri i roditelji, a ne životni partneri - poručili su stranim medijima. To, ipak, neće utjecati na njihovu poslovnu suradnju.

- Ostajemo posvećeni svom poslu, našim vrijednostima i ponajviše svojoj djeci. Hvala vam što trenutno poštujete našu privatnost - zahvalio je par. 

 

 

 - Oboje su vrlo privatni ljudi i usredotočeni su na svoju obitelj. Zbog toga ništa prije toga nisu rekli, ali nekoliko mjeseci su već razdvojeni - rekao je izvor za Hollywood Life. - Oboje rade najbolje što mogu zajedno kao roditelji i vrlo su uključeni, predani roditelji i trude se da bi prijelaz bio lagan - dodao je izvor.

Zvijezda serije 'Nova cura' i filma '(500) dana ljubavi' upoznala je Jacoba na setu komedije 'Rock the Kasbah' 2014. godine. Vjenčali su se na ljeto 2015. godine na tajnoj ceremoniji u Teksasu, a ubrzo su dobili i svoje prvo dijete, kćer Elsie. Osim četverogodišnjakinje par ima i dvogodišnjeg sina, Charlieja.

Prije Jacoba, Zooey je bila u braku s pjevačem benda 'Death Cab For Cutie', Benom Gibbardom. Zaručili su se u prosincu 2008. godine, a vjenčali su se za manje od godinu dana, 18. rujna 2009. godine. Dvije godine kasnije, Zooey je podnijela zahtjev za razvod.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.