ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Rakitićeva Raquel pozirala je sa zanosnom sestrom i oduševila pratitelje: "Poput modela"

17.09.2021.
u 16:48
Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33) Raquel Mauri (32) poznata je kao jedna od najljepših supruga nogometaša, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala sa sestrom Irene
Pogledaj originalni članak

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33) Raquel Mauri (32) poznata je kao jedna od najljepših supruga nogometaša, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala sa sestrom Irene. 

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine doznalo se da Raquel ima jednako atraktivnu sestru Irene koja je također bodrila našu reprezentaciju s tribina, a od tada ne prestaju plijeniti pažnju zajedničkim fotografijama. 

Sestre mnogo vremena provode zajedno, zajedno putuju i vježbaju, a Irene se pohvalila i sestrinim pjevačkim sposobnostima kada je objavila videosnimku na kojoj je Raquel zapjevala na proslavi rođendana kćerkice Adare, a sada su pozirale u jednom restoranu.

 

"Predivne", "Najljepše sestre", "Poput modela", "Ma najdivnije", samo su neki od komplimenata ispod fotografije uz koju je Raquel kratko napisala "ona" te dodala emotikone djeteline s četiri lista. Inače, Irene je starija od Raquel, a bavi se fotografiranjem i radi u fotostudiju u Španjolskoj. 
Raquel na Instagramu prati 702 tisuće obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija. 

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu, roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.