MILIJUNAŠ ŠKRTAC

Prostitutka optužila nogometnu zvijezdu: Seksali smo se, a nije mi platio!

16.08.2017.
u 15:24
Nogometaš tjedno zarađuje 180.000 dolara, no težak je na novčaniku
Pogledaj originalni članak

Raheem Sterling proveo je noć u sobi hotela u L.A.-u u društvu prostitutke. I pritom joj ostao dužan. Eskort-djevojka, koja se oglašava kao dvojnica Kim Kardashian, svoje tvrdnje potkrijepila je online prepiskom s mladim nogometašem, a skandal je otkrila nakon što joj je Sterling platio samo polovicu dogovorenog iznosa. 

– On je milijunaš, ali je škrtac. I ne zna se ophoditi prema ženama – otkrila je za britanske tabloide. Diskrecije je nestalo onoga trenutka kada je shvatila da neće primiti unaprijed dogovoreni iznos. Nogometaš joj je, naime, u omotnici na recepciji hotela u kojem je momčad Cityja boravila ostavio 2000 umjesto 4000 dolara.

Ugled, status kod Pepa Guardiole, a naposljetku i brak odlučio je žrtvovati za 2000 dolara (iako tjedno zarađuje 180.000) koje, unatoč traženju djevojke, nije želio dati. Ona mu se osvetila izlaskom u medije. Sterlingu, za čiji je transfer Manchester City prije dva ljeta Liverpoolu isplatio 62,5 milijuna eura, ovo nije prvi seks-skandal.

Prije godinu i pol dana tabloidi su otkrili da je noći provodio u hotelskoj sobi u društvu Playboyeve zečice Tabby Brown (na slici), i to u vrijeme kada se s tada trudnom nevjenčanom suprugom selio u novi dom. Paige mu je tada oprostila, no hoće li opet, pogotovo zato što ga je kod kuće čekala sa šestomjesečnim djetetom?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.