EMOTIVAN JE

Princ Harry nije mogao sakriti suze kada se sjetio ovoga

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
17.10.2019.
u 07:50
Oči su mu se napunile suzama na dodjeli nagrada WellChild i još je uspio dodati kako sada govori kao roditelj i uloga oca u njemu je pobudila emocije za koje prije nije ni znao da postoje.
Pogledaj originalni članak

Na dodjeli nagrada WellChild u Londonu bio je prisutan i princ Harry koji je održao i govor i nije mogao sakriti suze dok je govorio.

Princ je bio  jako emotivan i prisjetio se kako je prije godinu dana skupa sa suprugom Meghan bio na istoj toj pozornici i dok se toga prisjećao potekle su mu suze.

- Već deset godina sam član ove organizacije koja me i dalje inspirira. Prošle godine ovdje sam stajao sa suprugom i tada smo već znali da ćemo postati roditelji. Sjećam se da sam jako stisnuo Meghaninu ruku i razmišljao kako ćemo i sami uskoro odgajati dijete - rekao je princ u svom govoru i na trenutak je zastao.

Oči su mu se napunile suzama i još je uspio dodati kako sada govori kao roditelj i uloga oca u njemu je pobudila emocije za koje prije nije ni znao da postoje. 

- Nijedan roditelj ne može zamisliti da mu dijete pati - rekao je Harry i zahvalio dobitnicima nagrade. Rekao je kako ga u ovih deset godina koliko je član ove organizacije koja pomaže bolesnoj djeci svaki put iznova inspirira rad ove organizacije. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.