OBJAVLJUJE KNJIGU

Poznata pjevačica zbog nevjernog muža popila 200 tableta

Poznata pjevačica zbog nevjernog muža popila 200 tableta
10.09.2018.
u 17:30
Jedan od muškaraca s kojim je Mel B provela noć prepunu strasti navodno je bio i glumac Zac Efron, rekao je na sudu Rusty Updegraff
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Melanie Brown uskoro objavljuje biografsku knjigu “Brutally Honest” u kojoj je priznala da si je dva puta pokušala oduzeti život, prvi put s 14 godina, a drugi 2014. godine kada je saznala da je suprug Stephen Belafonte njihovoj dadilji Lorraine Giller napravio dijete. 

Bivša “spajsica” tada je popila 200 tableta za spavanje, no srećom pokušaji nisu bili uspješni. Prošle godine započela je brakorazvodnu parnicu tijekom koje su izašle priče o njegovom zlostavljaju te njezinoj ovisnosti o drogama i alkoholu. O svemu je na losangeleskom sudu svjedočio i Rusty Updegraff koji je kao dadilja radio u njezinu domu.

– Toliko bi se opijala da bi se jednom trenutku onesvijestila – rekao je Rusty koji se brinuo za njezine kćeri Madison i Angel.

Osim problema s opijatima, opisao je i njezin seksualni život.

– Stalno su se u kući izmjenjivali muškarci. Fokusirana je samo na požudu i rekla mi je da ju je izbezumilo kada ju je jedan muškarac romantično pomilovao po ruci – opisao je bivši prijatelj i dodao da je spavala s učiteljem klavira svoje djece, vozačem, frizerom i tipom kojeg je “pokupila” u klubu i kojem su djeca dala nadimak “smrdljive noge”.

Jedan od muškaraca s kojim je provela noć prepunu strasti navodno je bio i glumac Zac Efron, koji se o svemu nije oglasio.

Zahvaljujući ovom svjedočenju sud joj je naredio da se tijekom četiri mjeseca mora testirati na drogu i alkohol nakon čega će odlučiti kako će ona i Belafonte dijeliti skrbništvo nad sedmogodišnjom Madison.

U obranu je stala njezina majka Andrea koja je rekla da su svi navodi lažni i da ona “ponekad malo popije, ali nikad kad je sa svojom djecom”.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.