Jesen, kiša, žuto lišće.

Poznata pjevačica otkrila da su joj provalili u stan, a tek ono što je uslijedilo potpuno ju je iscrpilo

Poznata pjevačica otkrila da su joj provalili u stan, a tek ono što je uslijedilo potpuno ju je iscrpilo
23.10.2021.
u 15:21
Pamela Ramljak se na Instagramu požalila da joj je jesen započela tako što su joj provalili u stan, a nakon toga je cijela njezina obitelj dobila koronavirus.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila što joj se sve dogodilo posljednjih nekoliko tjedana.

"Jesen. Počela je tako što su mi provalili u stan, ok, nije bilo strašno, samo puno pospremanja i dezinfekcije. Onda smo svi dobili koronavirus i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjuktivitisa koji su oboje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno 7 dana duže od 2 sata u komadu. Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik... I tako, jesen, kiša, žuto lišće.... Baš volim jesen... NOT! E da, opet ne mogu raditi vikend, krasno...", napisala je uz fotografiju snimljenu iz njezina stana u Zagrebu.

Pamela Ramljak je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Mariju, a zajedno imaju i sina Antuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.