PRIVREMENA MJERA

Popovićev odvjetnik ispričao kako je prošao trenutak kada je Severina sina predala ocu

Foto: pixsell
Popovićev odvjetnik ispričao kako je prošao trenutak kada je Severina sina predala ocu
29.11.2019.
u 19:59
Hrvoje Jukić rekao je i kako Severinin odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uoži žalbu na ovu presudu
Pogledaj originalni članak

Hrvoje Jukić, odvjetnik Milana Popovića za Blic je ispričao kako je izgledao trenutak u kojem je Severina odvela sina ocu Milanu Popoviću koji u Zagrebu živi na Horvatovcu.

- Bilo je drž' ne daj kada ga je trebala dovesti, ali je na kraju ipak došla i predala sina. Sve je prošlo u najboljem redu - izjavio je Jukić.

Rekao je kako sljedeći korak u ovom postupku može biti Severinino ulaganje žalbe i dodao je kako oni to i očekuju. 

- Bilo bi svakako čudno da to ne napravi. Od danas njen odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uloži žalbu, pa ćemo vidjeti - rekao je Jukić.

Podsjetimo, Severina je u pratnji supruga Igora Kojića sinoć iza 20 sati sedmogodišnjeg sina odvela na zagrebačku adresu njegovog oca i tako je ispoštovala privremenu mjeru koju je jučer na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donijela sutkinja Tea Golub. Prema toj privremenoj mjeri sutkinja je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Prema toj privremenoj mjeri Severina sina ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati.  Isto tako pjevačica se sa sinom može družiti svaki drugi vikend i to počevši od ove subote.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.