VEZA NA VIDIKU

Ponovno proživljava mladost: Sharon Stone viđa se s 25-godišnjim reperom

Ponovno proživljava mladost: Sharon Stone viđa se s 25-godišnjim reperom
09.07.2021.
u 18:12
Sharon Stone već je nekoliko puta uhvaćena u provodu s mlađahnim reperom RMR-om diljem LA-ja. Brojne obožavatelje zanima jesu li glasine o ovom paru točne, no sigurno je da glumica proživljava vruće djevojačko ljeto.
Pogledaj originalni članak

U posljednje je vrijeme 63-godišnja glumica Sharon Stone više puta uočena u društvu mladog repera RMR-a, čije je pravo ime i dalje nepoznato. Zvijezda 'Sirovih strasti' i reper, osim na popularnim mjestima za zabavu, Delilah i The Hightlight, uhvaćeni su i kako plešu uz hip-hop. 

'Definitivno proživljava vruće djevojačko ljeto. Zajedno su se družili s Drakeovim umjetnikom PND-om i praznili boce. Plesali su na hip-hop, a Chris Brown je također bio tamo', ispričao je izvor za PageSix.

Za repera se ne zna kako točno izgleda zbog fantomke koju nosi. Sigurno je da ima veliko poštovanje prema Sharon i smatra da je ona vrlo zabavna osoba. RMR je također veliki fan filma 'Casino' iz 1995. godine u kojem je Stone glumila.   

'Uživaju u međusobnom društvu i puno se druže. Super im je zajedno. Na istoj su frekvenciji i to je vrlo jedinstveno prijateljstvo', rekao je izvor.

Foto: DPA/Pixsell

Inače, prije nekoliko mjeseci ispričala je kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film 'Sirove strasti', s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u sceni gdje je prekrižila noge.

Naime, ona je mislila kako se ništa neće vidjeti na ekranu jer joj je tako rekao redatelj. Iako se u sceni ipak sve vidjelo, ona je odlučila pristati da sve ostane tako kako je. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.