veliki broj poznatih osoba

Pokopana Merima Njegomir, kćerima Jeleni i Ljubici pozlilo! Kad su spuštali sanduk, grobljem odjeknulo: Hvala, mama

Foto: Ata images
Foto: Ata images
23.11.2021.
u 20:29
Pogledaj originalni članak

Pokop Merime Njegomir okupio je veliki broj poznatih osoba koje su se sa suzama u očima oprostili od prerano preminule pjevačice. Merima je prijee tri dana izgubila bitku s rakom pankreasa, a koliko je bila voljena pokazali su danas članovi njezine obiteljim, brojni prijatelji, suradnici i kolege s estrade.

Nekoliko sati prije pokopa održana je komemoracija u Kamenoj dvorani „Radio-Beograda“, a kada je pročitano emotivno pismo Merimine kćeri Jelene, začuli su se jecaji.

Merima Njegomir pokopana je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, njezina djeca, kćeri Ljubica, Milica i Jelena i sin Marko, neutješni su stajali pored kovčega i primali sućut. Sa suzama u očima poznati su prilazili članovima obitelji i tužno gledali u sanduk, piše Hellomagazin.rs. 

Foto: Ata images

Među poznatima koji su se pojavili na pokopu Merime Njegomir bili su Vesna Zmijanac, Nada Topčagić sa suprugom, Ana Bekuta, Snežana Đurišić.

Pojavio se i sin Marine Tucaković Milan ‒ Laća Radulović, potom Ivica Dačić, Čeda Jovanović, Srđan Đoković, kao i supruga nedavno preminulog Marinka Rokvića Slavica. 

Merima Njegomir sahranjena je pored Džeja Ramadanovskog. Uz njihove su grobovi Vlaste Velisavljevića, Ivana Bekjareva, Tike Arsića i Borisa Komnenića.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.