Njezin suprug napisao na blogu

Pjevačici Joey Feek ostalo je još nekoliko dana života

Pjevačici Joey Feek ostalo je još nekoliko dana života
01.03.2016.
u 14:14
"Medicinska sestra nas je jutros posjetila i kazala je da će Joey s nama biti najvjerojatnije još nekoliko dana", naveo je njezin suprug
Pogledaj originalni članak

Članici američkog country dua "Joey and Rory" Joey Feek, preostalo je još nekoliko dana života, a njen suprug Rory Feek na svom blogu This life I live napisao je: "Moja supruga već danima spava i njeno tijelo će se ubrzo ugasiti".

"Medicinska sestra nas je jutros posjetila i kazala je da će Joey s nama biti najvjerojatnije još nekoliko dana", naveo je dalje njezin suprug, piše Klix. 

Godine 2014. njezinoj kćerki Indiani je dijagnosticiran Downov sindrom, a samo nekoliko mjeseci kasnije, bračni par je saznao da Joey Feek ima rak grlića materice. Usprkos intenzivnim tretmanima i operacijama, rak se proširio na debelo crijevo.

Par je u studenom odlučio prekinuti s tretmanima u borbi protiv raka, jer je već bio u poodmakloj fazi, a doktori su rekli da ništa više ne mogu učiniti za nju. 

Na blogu koji piše njen muž stoji kompletna ljubavna priča ovo dvoje ljudi, ispisana je najljepšim "slovima ljubavi", a između ostalog se navodi kako je pjevačica silno željela biti prisutna na drugom rođendanu svoje kćerke. Želja joj se ostvarila.

"Prije nekoliko dana, posljednji put kada je Joey mogla hodati, u dnevnoj sobi sam joj uzeo ruku i stavio na svoje rame – tada smo posljednji put plesali", napisao je Rory.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.