POSLJEDICE PRELJUBA

Pjevačica je u suzama otišla s probe nakon što ju je nazvao suprug

Foto: Instagram
Pjevačica je u suzama otišla s probe nakon što ju je nazvao suprug
27.01.2019.
u 16:15
Jelena Karleuša bila je na probi za dodjelu regionalnih glazbenih nagrada i kada je primila poziv od supruga Duška Tošića odjurila je s probe.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u medije dospjele informacije i fotografije o aferi Jelene Karleuše s Ognjenom Vranješom, pjevačica pokušava opet voditi normalan život. 

Međutim, ne ide joj lako i pod veliki je pritiskom, piše Kurir. Jelena se priprema za dodjelu regionalnih glazbenih nagrada i dok je bila na probi dobila je poziv od supruga Duška Tošića. Od osoba koje su se našle na probi s Karleušom Kurir doznaje kako je pjevačica u suzama odjurila nakon što je dobila poziv od supruga, slomila se kad je Tošić počeo urlati na nju. 

- Jelena je na prvoj probi bila dobro raspoložena i svima je govorila kako su ona i Duško u odličnim odnosima te će prebroditi krizu. Ali kad ju je nazvao suprug njen izraz lica se promijenio i očito joj nije rekao ništa lijepo - tvrde svjedoci.

Kažu kako je nogometaš vikao na suprugu i razgovor je  bio kratak te izazvao suze kod Karleuše. Ubrzo je napustila probu i dok je odlazila svom menadžeru je govorila kako ne zna hoće li izdržati Tošićev pritisak.

Naime, nogometaš se nije nadao kako će vijesti o preljubu njegove supruge stići i do Kine gdje trenutno igra i zato je počeo gubiti živce. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.