BIVŠI BRAČNI PAR

Ovako je Jennifer reagirala kad su joj rekli da je Brad gledao njezin govor

Ovako je Jennifer reagirala kad su joj rekli da je Brad gledao njezin govor
22.01.2020.
u 11:15
Novinarka joj je čestitala na nagradi i spomenula je kako je lijepo dijeliti sreću zbog osvojene nagrade s drugim kolegama i novinarka je spomenula kako je Brad gledao njezin govor, a Aniston je odgovorila: Oh, slatko.
Pogledaj originalni članak

Svi koji su nakon razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta navijali da se glumac pomiri s bivšom suprugom Jennifer Aniston, u nedjelju navečer su bili presretni kada su vidjeli fotografije na kojima Jenn i Brad ugodno razgovaraju i grle se nakon dodjele SAG nagrada.

Na društvenim mrežama svi su ubrzo počeli objavljivati video u kojem Pitt hipnotizirano s osmijehom gleda govor bivše supruge nakon što je primila nagradu. Sve je raznježilo kada je uzviknuo wow gledajući Jennifer u bijeloj satenskoj haljini kako se penje na pozornicu. Nakon dodjele nagrada novinari su odmah zaskočili Jennifer pitanjima o Bradu.

Novinarka joj je čestitala na nagradi i spomenula je kako je lijepo dijeliti sreću zbog osvojene nagrade s drugim kolegama i novinarka je spomenula kako je Brad gledao njezin govor, a Aniston je odgovorila: Oh, slatko.  Nastavila je govoriti o nagradi  i o tome kako je lijepo kada se može družiti s kolegama i navijati za njih. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.