Sin slavnog glumca

Otkriven uzrok smrti sina Rodneya iz Mućki koji je umro s 19 godina

Otkriven uzrok smrti sina Rodneya iz Mućki koji je umro s 19 godina
16.01.2021.
u 16:28
Pogledaj originalni članak

Archie Lyndhurst, sin glumca Nicholasa Lyndhursta (59), najpoznatijeg po ulozi Rodneya u Mućkama, preminuo je u rujnu s 19 godina, a njegova mama Lucy Lyndhurst sad je otkrila kako je umro od krvarenja u mozgu.

Mladi glumac pronađen je mrtav u svom domu u Fulhamu. Nakon što je ovaj tjedan objavljeno da je istraga o Archiejevoj smrti prekinuta, Lucy Lyndhurst podijelila je da je njezin sin umro u snu.

Archie je pretrpio intracerebralno krvarenje uzrokovano akutnom limfocitnom leukemijom. To je stanje toliko rijetko da od njega godišnje umre oko 800 ljudi, piše The Mirror.

Lucy je rekla kako su ona i njezin suprug, zvijezda Mućki, doznali mučne detalje prije Božića, nakon druge obdukcije. "Ovo nije leukemija kakvu poznajemo, riječ akutno u medicinskom rječniku znači da se brzo razvija", rekla je.

Kaže kako su ih liječnici uvjeravali da nisu mogli ništa napraviti jer Archie nije pokazivao znakove bolesti. "Svijet je jako drugačije mjesto bez njega", rekla je njegova mama.

"Volio je život, cijenio je sve u njemu i svaki trenutak koji mu je dan", dodala je. "Uvijek je pjevao te bio pun energije i strasti za sve čime se bavio. Nedostaje nam svaki dan."

Archie je slijedio očeve korake i glumio je u hit seriji CBBC-a So Awkward, koja je pratila život skupine srednjoškolaca.

Prije smrti izlazio je s kolegicom iz serije Nethrom Tilakamurom, koja se također oprostila od njega na Instagramu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.