RUSSELL CROWE

Oskarovac zaradio 3,7 milijuna dolara na razvodu!

Oskarovac zaradio 3,7 milijuna dolara na razvodu!
12.04.2018.
u 19:15
Glumac je aukciju "Umjetnost razvoda" organizirao u uglednoj kući Sotheby's u rodnoj Australiji i dobio čak 3,7 milijuna dolara! Na aukciji se našlo više od 200 predmeta iz gotovo svih filmova u kojima je glumio
Pogledaj originalni članak

 Russell Crowe prije tri dana finalizirao je svoj razvod od bivše supruge Danielle Spencer, no odlučio je na tome zaraditi. 

Glumac je aukciju "Umjetnost razvoda" organizirao u uglednoj kući Sotheby's u rodnoj Australiji i dobio čak 3,7 milijuna dolara! Na aukciji se našlo više od 200 predmeta iz gotovo svih filmova u kojima je glumio, kao što su oklop i oružje iz filma "Gladijator", koji mu je donio nagradu Oscar, zatim cipele koje je nosio u filmu "Romper Stomper", britanska mornarička uniforma iz filma "Gospodar i ratnik" te violina iz istog filma koja je postigla najvišu cijenu. Osim toga, Crowe je rasprodao i automobile, motore, gitare, umjetničke slike, nakit i druge vrijednosti koje ga podsjećaju na brak s Danielle Spencer. 

– Iako smo razdvojeni već pet godina, naš razvod službeno je zaključen početkom travnja. Vjerujem da se oboje želimo otarasiti ovih predmeta. Znam da oni imaju veliku emotivnu, pa i materijalnu vrijednost, ali s praktične strane, meni to znači da ću se otarasiti tri pune sobe stvari koje više nikada neću morati čistiti, osiguravati, štimati ili seliti – rekao je Crow za Daily Telegraph.

Danielle i Russell upoznali su se još 1989. godine na snimanju filma "The Crossing". Vjenčali su se 2002. godine i imaju dvojicu sinova – Charlesa (14) i Tennysona (11).

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.