bh. redatelj

Oskarovac Danis Tanović dobio koronu iako se dva puta cijepio, poslao važnu poruku za sve neodlučne

19.09.2021.
u 17:17
Iako se ne osjeća dobro i dalje smatra kako je cijepljenje jedini ispravan način za borbu protiv pandemije .
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački redatelj i dobitnik Oscara, Danis Tanović (52), na svom je Twitter profilu objavio da je se zarazio koronavirusom iako je dva puta cijepljen.

Ipak, iako se ne osjeća dobro i dalje smatra kako je cijepljenje jedini ispravan način za borbu protiv pandemije . Za sve koji ga prate napisao je iskrenu poruku: "Iako sam se dva puta cijepio, osjećam se užasno. Ne mogu ni zamisliti kako bi mi bilo da se nisam cijepio, Držite razmak, cijepite se i ostanite sigurni.", poručio je oskarovac koji nije objavio detalje o svom zdravstvenom stanju.

Inače, Tanović je na ljetošnjem Sarajevo film festivalu predstavio film “Deset u pola”. Njegov film događa se u pandemijom pogođenom Sarajevu i prati dvojicu sarajevskih ćevabdžija, prijatelja i antipoda koji se sukobljavaju oko kvalitete ćevapa u njihovim restoranima, zapravo preispitujući životne odluke i prihvaćajući neminovne promjene. U glavnim su ulogama Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, a istaknutu ulogu ima i naš Goran Navojec.

– Ideja se rodila ljetos na moru. Krenulo je od priče koji su ćevapi najbolji te smo shvatili da je to jako zanimljiva tema na koju nema odgovora. Tako je počelo, a i odavno sam htio ponovno raditi s Đurom te se sve nekako sklopilo u finu romantičnu komediju – rekao je Tanović, kojem je upravo komedija “Ničija zemlja” s Brankom Đurićem i Reneom Bitorajcem 2002. godine donijela nagradu Oscar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.