"ČOMBICE BOMBICE"

Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"
18.08.2022.
u 15:33
Miraj Grbić objavio je na svom profilu na Instagramu novu fotografiju s kćeri Billie i oduševio pratitelje.
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Miraj Grbić objavio je na Instagramu najnoviju fotografiju na kojoj pozira sa svojom malenom kćeri Billie.

"Usklađeni ponedjeljak", napisao je kratko uz fotografiju na kojoj oboje nose kratke traper hlače i crne majice, a preslatka Billie u kosi nosi i crvenu mašnicu kao dodatak.

 

"Najbolji tata", "Awwwww", "Med medeni","O bože, preslatka je", "Čombice bombice", "Dijete brzo raste", "To care", "Preslatko", "Jao, pa ona je med medeni. Ljubim vas, oboje. I mamu", "Mali Čombe", "Ista tata", "Slatkiš", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Miraj je kćer dobio s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev Grbić u listopadu prošle godine, a na društvenim mrežama bilježe svaki važan trenutak u životu kćerkice.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train" u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock. Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. srpnja 2022.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.