Petar Grašo

Objavljena velika vijest

Objavljena velika vijest
14.10.2021.
u 21:08
Pogledaj originalni članak

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) proteklih je dana u fokusu javnosti zbog veze s Hanom Huljić (31), kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić. A osim novosti na privatnom planu Grašo za sve svoje obožavatelje sprema i veliki glazbeni spektakl - koncert u Areni Zagreb. Vijest o koncertu objavljena je na Instagram profilu Narodnog.

- Grašo u Areni Zagreb! Prije četiri godine spektakularnim koncertom proslavili smo 20 godina karijere Petra Graše i 20 godina narodnog. Povratak Graše u Arenu bit će još impresivniji stoga se vidimo 26.2. iduće godine - najavili su. 

Inače,  Grašo je nedavno prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović, no čini se da je sada ponovno pronašao sreću u ljubavi. Petar i Hana poznaju se od malih nogu, jer Grašo godinama surađuje s njenim tatom, Tončijem, te su tako postali i obiteljski prijatelji, a sada se čini da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više. Njihova veza traje već neko vrijeme, a pjevač je nedavno objavio jednu snimku na kojoj se vidi da ga snima ženska osoba veoma slična Hani. Roditelji Petra Graše i Hane Huljić zadovoljni su ovom vezom jer vide koliko su njih dvoje zaljubljeni i uživaju u svakom zajednički provedenom trenutku.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.