HVALEVRIJEDAN POTEZ

Obitelj preminulog DJ-a donijela odluku koja će oduševiti njegove obožavatelje

Foto: Reuters/Pixsell
Obitelj preminulog DJ-a donijela odluku koja će oduševiti njegove obožavatelje
06.04.2019.
u 15:55
Zarada od albuma, koji čine pjesme koje je umjetnik gotovo završio netom prije smrti, bit će dodijeljena zakladi Tim Bergling, neprofitnoj organizaciji koja se bori protiv samoubojstava i psihičkih bolesti.
Pogledaj originalni članak

Postumni album "TIM" švedskog DJ-a i house glazbenika Aviciija bit će objavljen 6. lipnja, rekla je glasnogovornica Ebba Lindqvist u petak. Singl s albuma "SOS" bit će objavljen 10. travnja. 

Avicii, pravog imena Tim Bergling, bio je poznat po hitovima "Levels" i "Wake me up". Pronađen je mrtav u 28. godini života, 20. travnja u Muscatu u Omanu. 

Zarada od albuma, koji čine pjesme koje je umjetnik gotovo završio netom prije smrti, bit će dodijeljena zakladi Tim Bergling, neprofitnoj organizaciji koja se bori protiv samoubojstava i psihičkih bolesti, napominje Lindqvist.

"Otkako je Tim preminuo, obitelj je odlučila da njegove pjesme neće biti pod ključem - već će ih podijeliti s njegovim obožavateljima diljem svijeta", poručila je glasnogovornica.

Iako je prestao s turnejama i nastupima uživo 2016., Avicii je i dalje objavljivao pjesme i radio je kao producent do svoje smrti. Surađivao je, između ostalih, s Madonnom, Coldplayem, Wyclef Jeanom i Robbijem Williamsom. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.