Buduća filmašica:

Obamina kći dobila je posao u Hollywoodu

Obamina kći dobila je posao u Hollywoodu
23.01.2017.
u 09:45
Pogledaj originalni članak

Malia Obama (18), kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame (55), radit će kao pripravnica u tvrtki Harveya Weinsteina (64). Jedan od najcjenjenijih producenata radio je na filmovima 'Pakleni šund', 'Seks, laži i videovrpce' te 'Zaljubljeni Shakespeare', za koji je dobio Oscara, prenosi 24sata.hr

Obamina kći uzela je godinu dana pauze prije studiranja na Harvardu. Dosad je bila pripravnica na snimanju serije 'Cure' Lene Dunham (30) te asistentica glumici Halle Berry (50) na seriji 'Extant', u kojoj je glumio i naš Goran Višnjić (44). 

foto: Instagram

Inače, Malia je postala zanimljiva tabloidima još prošle godine, kada je na društvenim mrežama osvanula njena privatna fotografija na kojoj nosi majicu hip hop skupine Pro Era. Sporna fotografija izazvala je kontroverzu, jer je član grupe, Joey Badass, netom prije toga bio osuđen za napad na zaštitara jednog australskog kluba. 

Nešto kasnije, tabloidi su objavili snimke na kojima Malia pleše na glazbenom festivalu u vrućim hlačicama te se belji osobi koja ju snima. Tamo je, tvrde neki mediji, bila i s tinejdžerom osuđivanim za brutalni napad na mladića koji mu je, navodno, stao na nogu. Isto tako,  Malia se opet našla u centru medijske pažnje zbog snimke na kojoj, pišu Amerikanci, puši marihuanu.

foto: Abaca USA/Press Association/PIXSELL
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.