"neuredna frizura"

Novi imidž: Jennifer Lopez se 'nije počešljala' za crveni tepih

Foto: Pixsell
Novi imidž: Jennifer Lopez se 'nije počešljala' za crveni tepih
21.05.2018.
u 21:00
Pjevačica Lopez pokazala je kraću kosu prvi put 8. svibnja na 70. Met Gali u njujorškom Metropolitan Muzeju umjetnosti
Pogledaj originalni članak

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (48) najčešće atraktivnim izgledom i izborom odjeće na javnim događanjima izaziva pozitivne reakcije, no ovaj put uspjela je razočarati nekolicinu obožavatelja. Lopez se u subotu u Las Vegasu pojavila na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Billboard Music Awards, a njezina nova, 'raščupana' frizura izazvala je različite komentare na društvenim mrežama, piše 24sata.hr.

Uz 'neurednu' frizura kombinirala je kožnu suknju krokodilskog uzorka i majicu i grudnjak iz jesenske kolekcije Roberta Cavallija. Latino pjevačica kombinaciju je 'zapečatila' Casadei kožnim čizmama s visokim tankim potpeticama u istoj nijansi. S njom nije bio i njezin dečko, bivši bejzbolaš Alex Rodriguez (42).

Dok su je neki fanovi pohvalili kako izgleda kao da uopće ne stari i da ima mladenačku frizuru, drugi su se našalili da se mogla barem počešljati prije izlaska iz kuće. 

 - Ja bih otpustila frizera da me ovako sredi za crveni tepih - komentirala je njezina obožavateljica. Lopez mnogi znaju upravo po dugoj kosi, koju često nosi raspuštenu ili svezanu u 'konjski rep'.

Kraću je kosu prvi put pokazala 8. svibnja na 70. Met Gali u njujorškom Metropolitan Muzeju umjetnosti. 

Ovih se dana piše i da je Meghan Markle (36) za izbor 'kraljevske vjenčanice' inspirirala upravo Lopez vjenčanicom koju je nosila 2001. u filmu 'Vjenčanje iz vedra neba'. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.