GOLEMA TUGA

Novi gubitak u obitelji glumca: U samo sedam mjeseci supruga mu imala dva pobačaja

Foto: Reuters/Pixsell
Novi gubitak u obitelji glumca: U samo sedam mjeseci supruga mu imala dva pobačaja
12.11.2019.
u 16:35
Nakon što je u četvrtom mjesecu trudnoće otišla na redovni ginekološki pregled, supruga Aleca Baldwina Hilaria saznala je da je opet imala spontani pobačaj.
Pogledaj originalni članak

Supruga proslavljenog hollywoodskog glumca Aleca Baldwina Hilaria Baldwin uputila se na redovni ginekološki pregled u četvrtom mjesecu trudnoće s novom bebom koju je par začeo nakon što je 35-godišnjakinja doživjela spontani pobačaj.

Nažalost, tamo je saznala tužne i neočekivane vijest - ponovno je doživjela spontani pobačaj s djevojčicom za koju je par saznao prije četiri mjeseca. Obitelj je shrvana ovom viješću te su u objavi na društvenim mrežama zamolili za privatnost. - Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 mjeseca Također, želim da znate da iako možda sada nismo dobro - bit ćemo - započela je emotivnu objavu Hilaria koja je u braku s Alecom od lipnja 2012. godine.

Par je oduvijek sanjao o velikoj obitelji, a trenutno imaju četvero djece i istaknuli su u više navrata da ne misle odustati od daljnjeg proširenja obitelji.

- Sretni smo s naše četvero zdrave djece - i nikad nećemo izgubiti to iz vida. Rekla sam Carmen i snimila ovo da pošaljem Alecu. Pretpostavljam da je ovo dobar način da podijelimo to i s vama. Rekla sam joj da bebica ipak neće doći...ali da ćemo joj probati dati malu seku nekad drugi put. Užasno sam pogođena sada...nisam ovo očekivala vidjeti na današnjem ultrazvuku. Ne znam što bih više rekla...U šoku sam i nije mi sasvim jasno. Molim vas, bez papparaza, to je sve što molim - napisala je u objavi.

Samo nekoliko sati prije odlaska na pregled, Hilaria je ponosno objavila fotografije svog trudničkog trbuščića, a ispovijest o ranijem spontanom pobačaju kojeg je doživjela u travnju također je podijelila s fanovima.

- Želim podijeliti s vama da upravo najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ću, ako ponovno zatrudnim, dijeliti s vama vijesti prilično rano pa čak i ako to znači prolaziti veliki gubitak. Uvijek sam dijelila s vama sve, o svojoj obitelji, trudnoćama, fitnessu... pa tako i ovo ne želim skrivati od vas samo zato jer nije pozitivno i sjajno kao ostalo. Smatram da je važno pokazati istinu... Jer moj posao je pomoći ljudima, iskrenošću i stvarnošću...- napisala je tada Hilaria.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.